Megérkezett az ősz és vele együtt a kuckózás ideje. Hoztunk egy gyűjteményt az idei őszi szín és anyag trendekről. Otthon csinosításra fel!

Őszi színek és anyagok

Idei őszi szín trend a mély borvörös, az olajzöld, az okkersárga és a barna minden árnyalata. Anyagokat illetően a fa, gyapjú és pamut a befutó természetességéből adódó előnyei miatt.

Kényelem és stílus

Az Eames Lounge Chair, a Vitra Organic Chair és a Tecta D70 mind olyan klasszikus dizájnbútor, amely ideális egy jó könyv olvasásához vagy egy meleg tea elfogyasztásához. Az Eames Wool Blanket pedig nemcsak praktikus, de dekoratív is, így bármely székhez vagy kanapéhoz tökéletesen passzol.

Tapéták

Az Inkiostro Bianco Autumn Poetry és Eternal Youth kollekciója elegánsan jeleníti meg az ősz szépségét az enteriőrben.

Meleg, őszi színek a hidegburkolatokon

A Florim Stone és Heritage Flame hidegburkolat kollekció igazi őszi időt idéz.

Ősz & padlószőnyeg

A puha tapintású, különleges színű és formájú szőnyegek vidám, mégis harmonikus hangulatot teremtenek. Az ink.rugs szőnyeg kiváló példa erre. Különösen puha, szokatlan a megjelenése, miközben maximálisan kielégíti a szőnyeggel szemben támasztott elvárásokat.

Időtálló kiegészítő – Eames Plywood Elephant

Az otthoni dekorációk között a Vitra Eames Plywood Elephant egy igazi különlegesség, amely a kicsik és a nagyok szívét is elnyeri. Retro stílusával és kifinomult megjelenésével egyedi hatást kelt.

Hírlevél
Iratkozz fel hírlevelünkre!
Elküldöm
Leiratkozásra bármikor van lehetőség
close-link