A 20. század legnagyobb hatást kiváltó amerikai tervezőpárosa, Charles és Ray Eames az építészet, bútortervezés, ipari dizájn és fotóművészet terén tanúsított úttörő munkásságuk által váltak híressé.
A Globe a gördeszka készítés úttörője.
Hogy mi a közös bennük? A mesteri kézimunka és a részletekre való odafigyelés a tervezés és gyártás során rejlik. Együttműködésük gyümölcse idén nyáron debütált.

A limitált kiadású gördeszkák az ikonikus Eames darabok könnyen felismerhető formáit idézik. A ‘Solar Do-Nothing-Machine’, a ‘Plywood Sculpture’ és a ‘Hang-It-All’ design elemei matt fehér szitanyomással készülnek, melyeken csodálatos diófa réteg bontakozik ki. 7.75”, 8.0” és 8.25” méretben érhetők el.

Ez a különleges kollekció a Los Angelesben található, Eames Alapítvány birtokában lévő Palisades kertjében fellelhető eukaliptusz fából készült. Az Eames Alapítvány 250 éves tervének része volt az eukaliptusz fa eltávolítása, megvédve az Eames Házat és annak kertjét. A “Molly” fából előállított eukaliptusz deszkák a dizájn és kultúra egyesülését tették lehetővé, megteremtve ezáltal az Eames Office és a Globe első közös projektjét.

A termékek limitált kiadásban érhetők el és a Globe weboldalán megvásárolhatók.

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy ne maradj le a fal- és padlóburkolat & homlokzatburkolat megoldásokról!
Elküldöm
Leiratkozásra bármikor van lehetőség
close-link

Irodánk és bemutatótermünk a mai napon zárva tart.
close-link