Most, hogy belemélyedtünk 2024-be, a Florim továbbra is a leginnovatívabb belsőépítészeti trendek feltárását tűzi ki célul, hogy olyan környezetet hozzon létre, amely nemcsak élvonalbeli, hanem tökéletes összhangban van a kortárs élet esztétikai és funkcionális igényeivel.

Fedezzünk fel együtt 4 makrotrendet, amelyek meghatározóak 2024-ben, és nézzük meg, hogyan segíthetnek a Florim porcelán kőedénykollekciói megvalósítani ezeket az elképzeléseket.

Jewel stones

Az első a Jewel stones, vagyis az ékkövek megjelenése a belső terekben, ahol a csodás kvarcit és onyx hódít. A különleges megjelenésű, fényűző kőzetek széles skálája megjelenik az idei kortárs belsőépítészeti trendek között. Az Eccentric Luxe kollekció és a Florim Stone kínálatában fellelhető márvány hatású darabok remekül illeszkednek ebbe a trend irányzatba.

Biophilic design

Biofília az enteriőrben. A Florim trend gyűjteményének következő irányzata a természetes elemek összefonódását hirdeti a kortárs belsőépítészeti tervezéssel. A biofil tervezés azonban nem pusztán az esztétikumot szolgálja: egy tudatos törekvés a természet és az életterek összekapcsolására a jólét és az egészség támogatása céljából. 

Solid colors

Az idei év trendszínei az intenzitás és merészség, ugyanakkor a lágyság és kiegyensúlyozottság kettősségét hordozzák magukban. Ezek az árnyalatok egyszerre hatnak pihentetően és hoznak létre stimuláló környezet, miközben energetizálnak. Az Essential Moodperfectly ezt a víziót testesíti meg, poros és semleges, egyben színes árnyalatokat felsorakoztatva.

Rammed earth

A rétegelt, döngölt föld ihlette felületek a kortárs belsőépítészet meghatározó trendjei. Ezek a természetes hatások, különösen sajátos csíkozásuk és meleg tónusaik jóvoltából, mélységet és karaktert adnak minden térnek.


A Compatta kollekción keresztül a Florim egy évezredes építészeti technológia előtt tiszteleg a jellegzetes homokréteg megjelenítésével, miközben a korszerű technológiának köszönhetően biztosítja a burkolat tartósságát és időtlenségét.

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy ne maradj le a fal- és padlóburkolat & homlokzatburkolat megoldásokról!
Elküldöm
Leiratkozásra bármikor van lehetőség
close-link

Irodánk és bemutatótermünk a mai napon zárva tart.
close-link