Vitra

A nagy múltú bútorgyártó cég neve egyet jelent a legmagasabb minőséggel mind anyaghasználat, mind megvalósítás terén. A formabontó, mégis funkcionális darabok bármely térben szinte műalkotáshoz méltó esztétikai élményben részesítenek.  Standunkat ezúttal a Citizen fotel, valamint egy igazi klasszikus, a HAL chair is gazdagította. A két bútordarab első ránézésre talán nem is különbözhetne jobban egymástól, azonban összeköti őket az a dizájn szemlélet, gondolkodásmód, amely a gyártót naggyá tette.

Moroso

Vagány, olykor meghökkentő, de hamisítatlan olasz életérzést tükröz: ez a Moroso. A megjelenés mellett azonban a kényelem legalább olyan lényeges eleme a bútordaraboknak, melyet hűen tükröz a Cloudscape sofa, ami idén megjelent standunkon, a S/ALON Budapesten is. A kanapé mellett megtalálható volt a Fjord bar stool, a Fishbone low table, a Perf credenza, a Getlucky armchair valamint az Overdyed table. Mindegyik különleges darab, melyek remekül kombinálhatók egymással és változatos stílusú terekbe is könnyedén beilleszthetőek.

Miniforms

A Soda dohányzóasztalok fejjel lefelé, üvegfúvás technológiával születnek három üvegfúvó mester keze által. A 20 kg tömegű, modernista stílusjegyeket hordozó tárgy túl az esztétikai és funkcionális értékeken segít megtapasztalni a hamisítatlan kézműves munka szépségét és erejét. Nem is meglepő, hogy ez a magával ragadó alkotás nyerte el a 2021 AZURE AWARDS-t Design – Furniture kategóriában, illetve a People’s choice díjat ugyanebben a kategóriában. Standunkon  két méretben is megtekinthető volt.

GESSI

Letisztult vonalvezetés egy kis extrával. A GESSI fürdőszobai elemei mind innovatív, iparágában kiemelkedő gyártási technológiával, magas minőségű anyagok felhasználásával készülnek. A közel 30 éves múltra visszatekintő cég egy kis családi manufaktúrából nőtte ki magát egy kiemelkedő szereplőjévé saját kategóriájának, és egyedi stílusának köszönhetően a hozzáértő szemek egyből felismerik termékeit. A S/ALON kiállításon ezúttal egy ikonikus formájú csaptelep mellett egy rozsdamentes acél mosdótálat mutattunk be, mely utóbbi szokatlan anyaghasználatának köszönhetően vonzza a tekinteteket.

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy ne maradj le a fal- és padlóburkolat & homlokzatburkolat megoldásokról!
Elküldöm
Leiratkozásra bármikor van lehetőség
close-link

Irodánk és bemutatótermünk a mai napon zárva tart.
close-link