A burkolatok sokszínű felhasználási lehetőségeit tökéletesen demonstrálja ez a projekt. Míg a Mutina Déchirer egyik alkalommal a fürdőszoba padlóján foglalja el méltó helyét, addig a következő képen a kandalló külső burkolataként csodálhatjuk.

Vagy épp a világos fürdőszoba, melynek különlegessége a visszafogott mintázatú Inkiostro Bianco tapéta a zuhanykabinban. Az üvegszálas tapéta vizes blokkokba is installálható, még akár a padlóra is. Az egységet a Mutina Phenomenon kollekciója teszi még tökéletesebbé, míg a padlón a Florim Csoport  Floor Gres burkolata látható.

A wellness rész padlóját a Mutina 30×120-as lapjai borítják, a falon pedig ugyanazon márka Phenomenon kollekciója tér vissza.

A sejtelmesen sötét fürdőszoba fénylő falburkolata nem más, mint egy Florim Casamood Vetro, a világos, kontrasztot hozó padlón pedig Florim Floor Gres kollekció fekszik képzeletben összekapcsolva ezáltal a fürdőszobákat.

Az Atlas Concorde fahatású hidegburkolata melegséget visz az újabb lenyűgöző fürdőszobába.

A rámpát a Florim Floor Gres természetes hatású 60×60-as lapjai borítják.

A lakás egyes pontjain az általunk nagyon kedvelt Seletti kiegészítők köszönnek vissza a maguk extravagáns olasz stílusával.

Utazz velünk egy lenyűgöző enteriőr világába a Rácz Tamás által készült fotók segítségével.

Hírlevél
Iratkozz fel hírlevelünkre!
Elküldöm
Leiratkozásra bármikor van lehetőség
close-link