Káprázatos panoráma fogad bennünket ebben a modern, világos budai otthonban. A belsőépítészeti tervezés során a NOGART Kft. igyekezett kihasználni a telek adottságait, így a napfényes, amerikai konyhás nappali minden pontjából élvezhető az örök panoráma. Az elegáns, mégis otthonos lakás padlójára – a vizesblokkokat leszámítva – világos tölgy Parky parketta került.

A konyhabútor egyszínű szürke és fa kombinációjához remekül passzol a munkapult és a pult feletti falszakasz Rex fekete márvány hatású burkolata. Kiegészítők és bútorok terén sincs hiány a minőségből: a kifinomult stílussal megáldott tulajdonosok letisztult dizájn darabokat választottak, mint például a Vitra Hal chair, a Magis Bombo bárszék, a klasszikus Vitra Eames Plastic chair hintaszék verzióban vagy épp a GAN Sail pouf.

A fürdőszoba a minimalista stílusát a Floor Gres Industrial burkolatoknak és a letisztult GESSI csaptelepeknek köszönheti, melyet egy-két váratlan kiegészítő fűszerez meg, mint például a Diesel Seletti Astronaut váza. A zuhanyfal mellett található Tubes Kubik radiátor funkcionalitása mellett mutatós megjelenésével is felhívja magára a figyelmet.

A gyönyörű, napfényes terasz kétségtelenül a lakás ékköve, így a tervező és a tulajdonos is nagy hangsúlyt fektetett ennek a területnek a kialakítására. Egy többfunkciós teret hoztak létre: a két Extremis kültéri kanapé az egyik oldalon kitűnően alkalmas tér a pihenésre, baráti beszélgetésekre, míg a Magis székek és asztalok egy kellemes kültéri étkezésre invitálnak. A Gandia Blasco Llar kültéri kandalló a nagyszerű látképpel pedig már csak hab a tortán.

Köszönjük a fotókat Rácz Tamásnak.

Hírlevél
Iratkozz fel hírlevelünkre!
Elküldöm
Leiratkozásra bármikor van lehetőség
close-link