A múlt örökségét formázza a Heritage Luxe, a Florim legújabb burkolat kollekciója. A nemes márvány árnyalataiból és fenséges erezetéből ihletet merítve egy képzeletbeli utazásra kísér bennünket, hogy újra felfedezzünk egy felbecsülhetetlen értékű művészeti és építészeti örökséget. Európában ősidők óta készítenek káprázatos, színes márványból palotákat, szobrokat és emlékműveket, amit élénk erezetének és változatos színpalettájának köszönhetően szinte a természet, vagy spirituális felfogásban az isteni festészet egyik formájának tekintenek.

A modern igényekhez igazodva a kollekció felületei erős dekoratív jelleget kölcsönöznek, és az európai hagyomány örökségét aktualizálják a márvány szépségét és klasszikus luxusát segítségül hívva. Ebből a koncepcióból jön létre az erezetek és színek dinamikus keveredése, mely visszaköszön a Heritage Lux lapjain.

A Heritage Luxe 6 különböző megjelenésben és 3 vastagságban érhető el (10, 9, illetve 6 mm). Felületeket tekintve választhatunk ‘Glossy’ és ‘Comfort’ változatot is. 

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy ne maradj le a fal- és padlóburkolat & homlokzatburkolat megoldásokról!
Elküldöm
Leiratkozásra bármikor van lehetőség
close-link

Irodánk és bemutatótermünk a mai napon zárva tart.
close-link