Bár a március 12-re meghirdetett workshopunkat el kellett napolni, nem hagyunk Titeket újdonságok és origami nélkül.
Tartsatok velünk virtuális workshopunkon, ahol megmutatjuk a Florim néhány fantasztikus újdonságát, illetve egy kis online origamiban is részt vehettek, ha esetleg „pihenőt” tartanátok home office közben.

A Florim cégcsoport egyik közkedvelt márkája a Floor Gres, melynek termékeit gyakran választják partnereink különböző projektekhez. A 2019-ben bemutatott, Buildtech kollekció továbbfejlesztett változataként aposztrofálható Buildtech/2.0 egy kiváló fejlesztése a gyártócégnek. A cementburkolatok előnyét kihasználva olyan színekkel rukkolt elő a gyártó, amibe nehéz nem beleszeretni azonnal. A tervezők bátran játszadozhatnak a színekkel és a burkolat egy pillanat alatt izgalmat és egyediséget csempészhet az enteriőrbe. Amellett, hogy – a szokott árnyalatok mellett – 10 élénk szín közül lehet válogatni, a burkolatok fényes és matt felületben, továbbá akár 120×240 cm-es méretben is elérhetők, mely tovább fokozza a kívánt hatást.

A szintén Florim cégcsoporthoz tartozó Casa dolce casa – Casamood Onyx&More kollekciójával egy olyan érzelmi hullámvasútra ültet minket, amit nehéz pár szóban kifejezni: természetközeli, rejtélyes, elegáns, harmonikus, szenvedélyes. A 2019-es CERSAIE-n bemutatott kollekció minden egyes darabja magával ragadó és lenyűgöző, melyek elemein két teljesen különböző kőzet köszön vissza. Nem csak a mintázatokkal, az árnyalatokkal és színekkel is játszottak a tervezők: 3 árnyalatban és 9 színben érhetők el az Onyx&More elemei, így bőven van lehetőség válogatni. Hogy miként jellemeznénk a kollekciót? Meglátni és megszeretni.

Fotózd le és töltsd fel Instagram vagy Facebook oldaladra a saját gyártású dobozodat #maradjotthon #megcsinaltamaleckemet #decorfloor #pointzero #pointone hashtag-ekkel, mi pedig kisorsolunk 3 szerencsést, akik egy-egy Florim ajándékcsomaggal lesznek gazdagabbak.
Amennyiben szemérmesebb típus vagy, küldd el nekünk üzenetben az elkészített dobozkádat, hogy Te se maradj le a játékról!

Hírlevél
Iratkozz fel hírlevelünkre!
Elküldöm
Leiratkozásra bármikor van lehetőség
close-link