A nyári vakációból visszatérve megkezdődhet az év -szakmai szempontból- egyik legizgalmasabb időszaka. Az őszi kavalkádban számtalan szakmai esemény, kiállítás vár ránk, a burkolat- illetve bútorgyártó cégek pedig rengeteg újdonsággal készülnek, melyeket lélegzetvisszafojtva várnak, hogy bemutathassanak a plénumnak. 

A S/ALON Budapest Lakástrend Kiállítás az egyik ilyen esemény, s a lakberendezés szerelmesei számára kihagyhatatlan alkalom, hiszen az év legnívósabb, legnagyszabásúbb dizájn kiállítása Magyarországon, így nem csoda, hogy mi is már hónapok óta dolgozunk azon a kiállítótéren, ahol hamarosan megtaláltok minket 3 teljes napig, amíg az esemény tart. 

A stand tervezésével, a korábbi évek sikereiből kiindulva idén is Bertóty Eszter lakberendezőt bíztuk meg, hiszen minden évben sikerült olyan különleges, látványos tereket megálmodnia, melynek köszönhetően senki nem tudott elmenni a kiállítóterünk mellett anélkül, hogy be ne sétált volna.

Ahogy  a korábbi években is, az idei S/ALON Budapesten is az volt a célunk, hogy bemutassunk fantasztikus gyártóink legújabb és legkülönlegesebb termékeiből egy válogatást, melyek önmagukban, de a felhasználási módjukat tekintve is gondolatébresztőként hatnak majd és rengeteg inspirációval látja el a látogatókat. Gyártóink közül a következők jelennek majd meg: Artek, Casa dolce casa / Casamood, CEDIT, Floor Gres, Florim, Gessi, Inkiostro Bianco, modulyss, Mutina, Rex, Tecta, Vitra. 

Várunk mindenkit nagyon sok szeretettel szeptember 23-25. között a Papp László Budapest Sportarénában!

Hírlevél
Iratkozz fel hírlevelünkre!
Elküldöm
Leiratkozásra bármikor van lehetőség
close-link