Lassan, de biztosan közeledik a kiülős kerti szezon! Ha nektek is az idei terveitek között szerepel, hogy a kertben kialakítsatok egy szabadtéri étkezésre, baráti találkozóra vagy épp egy pihenésre alkalmas helyet, akkor érdemes velünk tartani, hiszen a #springonpoint sorozatunkban különböző stílusú ajánlásokkal találkozhattok a Magis, Extremis és Vitra jóvoltából. 

A #springonpoint sorozatunkban megismerkedhettek a Martino Gamper által tervezett Vigna kollekcióval és a Magis X Jasper Morrison kollaboráció gyermekével, a Plato-val, továbbá a hasonló, Stefano Giovanni-val való együttműködés eredményeként napvilágot látott Yuyu kollekcióval,valamint Milà termékekkel, ami pedig Jamie Hayón nevéhez köthető.

A kollekció darabjai egyaránt rendkívül időtállóak és innovatívak, kialakításuknak köszönhetően pedig praktikusak mind tárolást, mind esztétikát illetően. Mivel a Magis köztudottan nagy nyitottságot mutat a a számára érdekes dizájnerekkel való különböző kollaborációkra, a klasszikus, hagyományosabb dizájntól kezdve, a minimalista kialakításon át az egészen művészi darabokig garantáltan mindenki megtalálja a számára kedvező kerti garnitúrát.

Az Extremis portfóliójából az AMAi került be ajánlott termékeink közé, hiszen egy olyan innovatív megoldást szállít házhoz, ami a család változatos életmódjához tökéletesen tud alkalmazkodni, a család jolly jokerének tekinthető.Bármilyen összejövetelt kiválóan szolgál: akár kint, akár bent, munkához vagy játékhoz, az asztal minden funkció esetén megállja a helyét. Mindezen felül a székek és padok egyenként igazíthatók az asztal magasságához, lehetővé téve ezáltal, hogy kicsik es nagyok azonos szemmagasságban üljenek.

Az Eames Shell Chair kollekció egyértelműen megérdemli a helyét a kerti bútor kategóriában is. Az Eames Shell Chair 1948-ban került a piacra. A Charles és Ray Eames által megálmodott kagyló szék a huszadik századi formatervezés egyik legmeghatározóbb darabja, amit ma már több mint 170 000 konfigurációban és 23 kagyló színben gyárt a Vitra.Az Eames kollekció 2023-as tavaszi szezonra izgalmas újdonságokat tartogat, mint például az Eames Wire Chair amely már a megújult Longue Height méretben is elérhető.

Ha megvan a tökéletes kerti bútor, akkor már csak pár apró tipp szükséges ahhoz, hogy a kinti étkezést felejthetetlenné tegyük. A Vitra kiemelt hangsúlyt fektet az otthoni dekorációs elemek fontosságára. Nincs ez másképp az asztali dekor esetén sem. A finom ételek felszolgálása egy esztétikusan és gazdagon elrendezett étkezőasztalon biztosan mindenki számára emlékezetes marad. Egy-egy szép kerámia tál, virágcsokor egy szolid vagy éppen feltűnő vázában mind szemet gyönyörködtető látványt nyújt egy különleges asztal terítéken, továbbá hozzájárulnak ahhoz, hogy minél harmonikusabb légkört teremtsünk, ami köré örömmel összegyűlünk a tavaszi vagy hosszú nyári éjszakákon. 

Hírlevél
Iratkozz fel hírlevelünkre!
Elküldöm
Leiratkozásra bármikor van lehetőség
close-link