A Kosei kollekcióval – ami japánul kompozíciót jelent – ​​Vincent Van Duysen egy sor kerámia felületet alkotott, melyeket tiszta és tapintható anyagokból fejlesztettek ki és olyan lávakőzetek ihlettek, mint az obszidián és a vulkáni üvegek, amelyek homogének, amorfak és kivételesen kemények.
A végeredmény egy időtlen, grandiózus építészethez illeszkedő dizájn, amit rendkívüli sokoldalúság jellemez a 8 formátumnak és 5 színnek köszönhetően, s ezek párosításával végtelen számú kombináció hozható létre.

A Kosei kifejezetten padlókhoz készült, beltéri és kültéri felhasználásra egyaránt. A kollekció az elemek széles skáláját tartalmazza: a 60×180 cm, 60×90 cm, 60×60 cm, 15×90 cm, 15×60 cm, 15×30 cm és 15×15 cm formátumok tökéletesen modulárisak egymással, melynek köszönhetően könnyen kombnálhatók. A kollekciót kiegészítve a 9,6×56,5 cm-es méretben elérhető Chevron formátumot azért alkották meg, hogy mélységet kölcsönözzenek a felületeknek. A számos elem lehetővé teszi elegáns, matt felületek létrehozását, ugyanakkor kreatív gondolatokat is ébreszt: egy vagy több formátum kiválasztásával és az 5 elérhető szín – Bone, Storm, Terra, Gray Green és Dark Gray – kombinálásával különböző harmonikus, mégis dinamikus kompozíciók hozhatók létre.

Hírlevél
Iratkozz fel hírlevelünkre!
Elküldöm
Leiratkozásra bármikor van lehetőség
close-link