Az általunk forgalmazott magas minőségű kerámiaburkolatok széles választéka kültéri és beltéri felhasználásra is tökéletesen alkalmas. Bemutatjuk a kültérben alkalmazható burkolat lerakási módokat.

Egy exteriőr precíz megtervezése és kialakítása legalább akkora kihívás, mint egy enteriőr tervezése. A komfort kültérben is elengedhetetlen, aminek alappillére a megfelelő minőségű és esztétikus kültéri burkolat, valamint a szakszerű burkolás.

Számos kültéri burkolási lehetőség rendelkezésre áll, azonban nem mindegy, hogy adott terület és helyszín esetén melyik megoldást választjuk. A helyszíni adottságok mellett számba kell venni az egyéb esztétikai szempontokat is, mint például az esővíz elvezetés és gépészet elrejtése. 

Röviden bemutatjuk a kültéri lerakási módokat, további felmerülő kérdés esetén pedig állunk szíves rendelkezésre!

SPECIÁLIS KÜLTÉRI BURKOLATOK ÉS FEKTETÉSI RENDSZEREK

Az átalunk forgalmazott kerámia burkolatok mind beltéri, mind kültéri felhasználásra alkalmasak, köszönhetően annak, hogy fagyállók és csúszásmentes felülettel (R11) rendelkeznek.

RAGASZTÁS

A legismertebb fektetési módszer. 10 és 20 mm-es lapok esetén is alkalmazható, amennyiben nem szükséges jelentős szintkülönbséget áthidalni, esetleg meglévő terasz/födém nem bírná vagy éppen nincs elegendő helyünk egy szimpla fektetéshez. Kerti lépcsők és egyéb speciális elemek gyártásában, előkészítésében, vágásában is tudunk segítséget nyújtani.

SZABADON FEKTETETT LERAKÁSI MÓD

Számos előnnyel rendelkezik. Ragasztás- és fugázásmentes, így az ebből fakadó fagyásveszéllyel sem kell számolni. A visszabontás elkerülhető, hulladékmentes a megoldás, gyorsan és könnyen cserélhetők az elemek, lehetőség van egyéb gépészet elvezetésére és könnyed elrejtésére, továbbá gyors és könnyített a burkolás – akár egy-két napos kivitelezés -. A fektetési mód ebben az esetben lehet közvetlenül a fűbe vagy kavicságyba helyezés, esetleg talprendszer használata, amellyel akár 1 cm-től 95 cm-ig terjedő szintkülönbség kiküszöbölése is megoldott.

Kültéri burkolatlehetőségek, burkolási megoldások esetén látogass el bemutatótermünkbe vagy keress minket elérhetőségeink bármelyikén!

1054 Budapest, Szabadság tér 14.
info@pointbudapest.hu
+36 30 181 6100

Hírlevél
Iratkozz fel hírlevelünkre!
Elküldöm
Leiratkozásra bármikor van lehetőség
close-link