A tapétagyártó új kollekciójának fókuszában a lélek áll. A lélek egyik legnemesebb tulajdonsága a kedvesség, ami olyan “apró” szemléletmódok eredménye, mely boldogságot eredményez. A kedvesség egyfajta elfogadás, képesség a környezetünk és a körülöttünk lévők megértésére.
Megnyugtat, javítja a hangulatot és pozitív érzéseket ébreszt. Valójában ezek összessége kelti életre a boldogságot.
Az Inkiostro Bianco minden egyes kollekciójával hatást szeretne kiváltani, egy pozitív érzést ébreszteni, kellemes hangulatot teremteni. Összehasonlítva a leírtakat, igen sok hasonlóság van közte és a kedvesség, mint olyan között.


Jöjjön hát a LIGHT AND SHADOW, az Inkiostro Bianco új kollekciója, melyet egy szelíd lélek ihletett!


Nyugalmat, lágy vonalakat, szelídséget sugároz a kollekció 28 különböző témája, melyek vinyl és üvegszálas (E.Q.), továbbá Tela (textil) verzióban is rendelhetők. A lenyűgöző dizájnok jó értelemben vett könnyelműség érzését keltik, ami igen megnyugtató hangulatot tud kölcsönözni az egyes tereknek.A fény és az árnyék két dimenziót vetít elénk, melyek ellentétei egymásnak, mégsem léteznek egymás nélkül. Állandó változás jellemzi őket, de mégis biztosítanak egy állandóságot. Gyönyörű metaforája ez az emberi léleknek, mely hasonló változásokon megy keresztül az élet különböző szakaszaiban. Nehézségek és szépségek teszik teljes egésszé az életünket és ezek megismerése által találhatjuk meg a belső egyensúlyt.Az új kollekció a természetességet ábrázolja 28 különböző elemén keresztül, melyek tökéletesen alkalmazkodnak, simulnak és illeszkednek minden térhez és állapothoz.

Ez a LIGHT AND SHADOWS. Képesség a kedvességre és a teljes elfogadásra.

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy ne maradj le a fal- és padlóburkolat & homlokzatburkolat megoldásokról!
Elküldöm
Leiratkozásra bármikor van lehetőség
close-link

Irodánk és bemutatótermünk a mai napon zárva tart.
close-link