A Florim megújítja a hozzá tartozó almárkákat és hivatalosan is integrálja őket– Rex, Casa dolce casa – Casamood, Floor Gres, Cerim. Ezekből a történelmi márkákból pedig a következő új kategóriák jönnek létre: LUXURY, CREATIVE, ARCHITECTURAL, CONTEMPORARY.

A 2022-es CERSAIE keretein belül bemutatott, teljesen új termékcsoportosítás már a honlapon is elérhető. 

Káprázatos, kifinomult anyagok, a természet legértékesebb kincsei szolgálnak inspiráció gyanánt. Elegáns és markáns anyaghasználat a vágyott luxus elérése érdekében. Ritka és értékes anyagok újraértelmezése, melyek segítségével emberközpontú, lenyűgöző terek alkothatók. 

Teljes belső terek megtervezéséhez kreatív és innovatív megoldásokkal.  A természet ihlette anyaghasználat és az újító színhasználat jellemzi ezeket a kollekciókat. 

Építészeti és belsőépítészeti trendekre reagáló technikai anyagok. Ezen kategória kollekciói leginkább alkalmasak speciális műszaki paramétereket megkövetelő terekbe, illetve nagy forgalmat lebonyolító létesítményekbe úgy, mint repülőterek, bevásárlóközpontok, éttermek, irodák és üzlethelyiségek, de természetesen lakossági felhasználásra is kitűnően alkalmasak. 

Sokoldalú, dinamikus, friss anyagok az egyéni stílusokhoz és személyiségekhez igazodva. A különböző felületek közepes és kis forgalmú kereskedelmi alkalmazásokhoz is megfelelő megoldást nyújtanak

Hírlevél
Iratkozz fel hírlevelünkre!
Elküldöm
Leiratkozásra bármikor van lehetőség
close-link