Biztosan sokak számára ismerősen cseng a Mirage, a több mint 40 éve piacon lévő olasz porcelánburkolatokat gyártó cég neve. A gyár, lépést tartva a divattal, folyamatosan szélesíti palettáját, mellyel egyenesen arányosan nő a minőség is. Mind dizájnt, mind pedig méretet és vastagságot tekintve az élmezőnyben jár a Mirage.

Felsőkategóriás szállodáktól kezdve exkluzív magánlakásokon keresztül közületi projektekig mindenhol előfordulnak a cég burkolatai, melyek kültérben és beltérben egyaránt felhasználhatók, kollekciótól függően.

Ezeket figyelembe véve nem fordulhatna elő, hogy ne tartozzon bele a kiemelt termékpalettánkba a gyártó. Az elkövetkező hetekben kiemelünk pár izgalmas kollekciót, bizonyítva a brand sokrétűségét és megmutatva széles körben felhasználható termékeit.

A Mirage Blue.s kollekciója a Pierre Bleue modern értelmezése: kimagasló műszaki jellemzők, új formátumok és felületek széles skálája, valamint rendkívüli esztétikai élmény. A tervezés során minden egyes részletet aprólékosan kidolgoztak, ebben rejlik a kollekció valódi hozzáadott értéke.

#miragetile #mirage #porcelainstoneware #porcelaintile #tiles #Blues

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy ne maradj le a fal- és padlóburkolat & homlokzatburkolat megoldásokról!
Elküldöm
Leiratkozásra bármikor van lehetőség
close-link

Irodánk és bemutatótermünk a mai napon zárva tart.
close-link