A Ronan és Erwan Bouroullec-kel 10 éve tartó barátságát méltón ünnepli a Mutina.
2 új dizájnnal – Pico és Rombini; 2 új kollekcióval – Punto és Bloc, valamint a Pico Bois-val, az első fa padlóval debütált a gyártó, melyeket az idei CERSAIE keretein belül mutattak be.

A hét főszereplője a Pico kollekció

A Pico tervezői arra törekedtek, hogy létrehozzanak egy szabályos, mégis szabálytalan felszínt. Így született meg a két különböző felület: a Down bemélyedő pontokkal és az Up kiemelkedő pontokkal. A dinamika növelése érdekében a tervezők élénk színeket alkalmaztak, mint a kék és a piros, használva a pont színeként, de akár alap színként is.

Ebben a megújult kiadásban a kollekció kiegészült a Blanc és a Gris színek mellett az Argile árnyalattal is, alkalmazva a meglévő technológiát, valamint a CONTINUAL technológia és a szaténporlasztásos máz segítségével előállított Pico Satin-al.

A játékos felületi megoldás, mely finom árnyékokat hoz létre a burkolat felszínén, érdekes hangulatot kölcsönöz, melynek megjelenése a választott színtől függően válik hidegebbé vagy melegebbé.

120×120, 60×120 valamint 60×60 cm-es méretben érhető el a Pico kollekció, ami beltérben és kültérben egyaránt használható.

A kollekció digitális katalógusa itt érhető el: Mutina Pico

Hírlevél
Iratkozz fel hírlevelünkre!
Elküldöm
Leiratkozásra bármikor van lehetőség
close-link