A Magis 45 éve készít design termékeket otthoni vagy közösségi terekbe. Céljául tűzte ki, hogy a tervezés határainak feszegetése révén egyedi és univerzális bútorokat alkosson, valamint folyamatosan kutatja az innovatív gyártási eljárásokat is. Termékportfóliója meglehetősen széles skálát fed le, és minden darabra egyformán igaz, hogy minőségi, tartós tárgyakat alkotnak.

Philippe Starck tervei alapján 2015-ben készült el a Big Will asztal, mely egy igazi kihívást jelentett a Magis számára. Az elegáns, robosztus asztalt több éves kutatás és tervezés előzte meg, így jöhetett létre az a bizonyos plusz, amit a Magis bútorai esetében elengedhetetlennek tart.

Philippe Starck így jellemzi alkotását: A bővíthető asztal egy gyönyörű szimbóluma a nagylelkűségnek. Ez arra utal, ahogy franciául szokták mondani: ha van elég négyre, akkor jut nyolcra is.

A Big Will legszembetűnőbb elemei a kerekek, melyek az asztal hosszabbítható végén helyezkednek el. Ezek segítségével könnyedén meghosszabbítható az asztal anélkül, hogy meg kellene emelnünk, köszönhetően a szabadalmaztatott csúszó- és reteszelő mechanizmusnak.

Hírlevél
Iratkozz fel hírlevelünkre!
Elküldöm
Leiratkozásra bármikor van lehetőség
close-link