Időnként visszatekintünk a sok éve elkészült projektek felé, ami egy igen érdekes és tanulságos időutazás. Miközben néhány magánlakás tulajdonosa legalább 10 éve keresett meg minket, hogy felújít és időtálló, de esztétikus burkolatokat keres, újra látva a sok évvel ezelőtt megvalósított projektet minden eszünkbe jut csak a régi vagy épp divatjamúlt jelző nem.
Amikor valaki burkolatokat keres, addig talán nem is gondolja, mennyire fontos az a kiemelkedő műszaki tulajdonság, amivel az általunk forgalmazott gyártók burkolatai rendelkeznek, amíg személyesen nem tapasztalja, hogy 10-15-20 év használat után miként funkcionálnak a választott termékek minőséget és megjelenést tekintve egyaránt. 

Íme egy ilyen projekt. A lakás burkolatai teljes egészében a Decor Floor termékei közül kerültek kiválasztásra. Bertóty Eszter belsőépítész szeret kísérletezni a különböző anyagokkal és formákkal, így az egyes helyiségekben találkozhatunk Rex hatszög alakú hidegburkolattal, Milliken moduláris padlószőnyeggel, CP tömörfa parkettával, Kaza beton 3D falburkolattal illetve Inkiostro Bianco tapétával (utóbbival ráadásul fürdőszoba falon).

A lakás tulajdonosa kedveli az ikonikus bútorokat, így a klasszikus Vitra Lounge Chair központi helyet kapott a nappaliban, az óriási Verzelloni kanapé és a miniforms Caruso kabinet mellett pedig számos kisebb Vitra kiegészítő is megtalálható otthonában.

Köszönjük a fotókat Rácz Tamásnak.

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy ne maradj le a fal- és padlóburkolat & homlokzatburkolat megoldásokról!
Elküldöm
Leiratkozásra bármikor van lehetőség
close-link

Irodánk és bemutatótermünk a mai napon zárva tart.
close-link