Fugaszín választás előtt jó ha tisztában vagyunk azzal, hogy a választott fuga milyen végső megjelenést fog eredményezni. Három példán keresztül szeretnénk érzékeltetni, hogy a fuga mennyire erősen befolyásolja a végső felület stílusát. Fürdőkben – főleg falon – érdekes választás lehet egy világosabb fuga. Nagy, egybefüggő padló felületen érdemes a homogén fugaszínt választani, mellyel megnyugtató, folytonos felületet kapunk. A burkolatnál sötétebb fugát akkor válasszunk, ha szándékosan erős vonalakkal szeretnénk karakteressé tenni a megjelenést. 

Nappaliba és konyhába is egyaránt ajánlom a Mirage Norr 2.0 termékeit, mert a kőmintával izgalmas megjelenést ad, viszont a foltok kevésbé látszódnak rajta. 

Mosógép elhelyezésének tervezésekor fontos tudni, hogy a víz kiállása és a csatorna kiállása sosem a mosógép mögött helyezkedik el, hanem mellette. Érdemes a szekrényektől, falaktól legalább 5cm-t eltartani, hiszen centrifugálás közben mocorog a készülék. Mosókonyhába vagy fürdőszobába homogén burkolatot ajánlunk, mint például Florim Neutra 6.0 

Hírlevél
Iratkozz fel hírlevelünkre!
Elküldöm
Leiratkozásra bármikor van lehetőség
close-link