Edward Barber és Jay Osgerby -a híres londoni stúdió alapítói- 2013-ban csatlakoztak a Mutina csapatához, hogy olyan ikonikus kollekciókat tervezzenek, mint a Mews, Puzzle, Mistral, Primavera vagy épp a Rivington Tables.

A kollaboráció egy mérföldkőhöz érkezett: tízéves együttműködésük előtt tisztelegve megalkotta a tervezőpáros a Time kollekciót. Az idő játékát ötvözik a különböző természetben fellelhető jelenségekkel. A végeredmény lenyűgöző, mint mindig.

Az idővel és éghajlati hatásokkal járó felület változások köszönnek vissza a burkolat kollekció egyes elemein.

A VOC-mentes kerámiaburkolat három különböző méretben és nyolc inspiráló színben érhető el.


Az Etna Black, Dakota Grey, Dover White, Salta Red, Highland Green, Virginia Blue, Sahara Sand és Atlas Brown színek Rough és Smooth kivitelben is rendelhetők, kifejezetten arra tervezve, hogy párosíthatók legyenek egymással. A méreteket, színeket és felületeket variálva végtelen kombináció létrehozható.

„The concept of time has actually been a recurring theme in several of our collections. Time delves into the manner in which objects, over time, either weather and acquire a rough texture due to exposure to the elements or interact with humans, becoming smoother through the years.” 

A Time kollekció a minket körülölelő természet és a folyamatosan múló idő előtt tiszteleg.

Hírlevél
Iratkozz fel hírlevelünkre!
Elküldöm
Leiratkozásra bármikor van lehetőség
close-link