Bemutatjuk az olasz tapétagyártó legújabb kollekcióját, mely a korlátlan kreativitást támogatja és segít rendkívüli környezetté alakítani a hétköznapi tereket.

A kollekció a tapétákon, a Lineadeko lézernyomott és gravírozott faburkolatokon és az INK.RUGS szőnyegeken átívelve, termékek széles választékát kínálja. Minden darabja a szépséget és az egyediséget ünnepli.

A White Paper tapétakollekció egy olyan utazásra invitál, ahol a különleges hangulatú nyomatok az érzékszervekre hatnak, miközben egy varázslatos atmoszféra teremtődik.
A lélegzetelállító tájaktól az absztrakt műalkotásokig minden megjelenítés egy történetet mesél el, a falakat élő, vibráló vásznakká alakítva. A Simonne Bignoli Chevalier tervezővel való együttműködésnek köszönhetően a kollekció nőies eleganciát, harmóniát kölcsönöz bármely térnek.

A Lineadeko lézergravírozott faburkolata a technológia és a dizájn tökéletes ötvözete, egyedülálló háromdimenziós élményt teremtve. Minden részlet aprólékosan kidolgozott, a falakat pedig élő dekorációs felületekké alakítja, amelyek megragadják a figyelmet és felébresztik a képzelőerőt.

Az INK.RUGS szőnyegek kiegészítik a White Paper kollekciót, kényelmet és stílusos megjelenést biztosítva a térnek. A kiváló minőségű anyagokból készült, többféle kivitelben és színben kapható INK.RUGS szőnyegek nélkülözhetetlen kiegészítői lehetnek azoknak, akik kellemes és hívogató teret szeretnének kialakítani.

Hírlevél
Iratkozz fel hírlevelünkre!
Elküldöm
Leiratkozásra bármikor van lehetőség
close-link