A Wavemaker Hungary Kft. az egyik legkiemelkedőbb médiaügynökség, aki 1996 óta tevékenykedik a szektorban. Szakmai sikereik és több évtizedes piaci jelenlétük nyomán az új irodájuk kialakításánál fontos szempont volt az időtálló, strapabíró, funkcionális anyagok választása.

A GASPARBONTA & Partners egy minden szempontból ügyféligényt kielégítő irodát tervezett. 

A Milliken padlószőnyeg azon túl, hogy maximális komfortot biztosít akusztikai szempontból, könnyen takarítható, kiemelkedően hosszú az élettartama, naprakész dizájnjával kellemes és trendi érzetet kelt a helyiségbe térőkben.

A gyakran használt, nagy igénybevételnek kitett konyha padlóján Gerflor PVC található. Kíváncsi vagy, hogy milyen vélemények érkeznének 5 vagy 10 év folyamatos használatot követően?


A színvonalas Parky, valódi fa parketta kivételesen nem padlóra, hanem falra került. Szeretjük, amikor a termékeink a megszokottól eltérő módon kerülnek felhasználásra. A különleges pihenőterület ezáltal otthonosabbá válik, miközben a formabontó enteriőrt tovább fokozza a padlón megjelenő íves Sit-in szőnyeg.

Gratulálunk az elkészült irodához, bízunk benne, hogy legalább olyan inspiráló az ott dolgozók számára, mint amennyire belsőépítészeti szempontból!

Hírlevél
Iratkozz fel hírlevelünkre!
Elküldöm
Leiratkozásra bármikor van lehetőség
close-link