A nagy visszhangnak örvendő, Dél-Budán található MOL Campus földszintjén tavaly év végén megnyílt a Zazie bistro.

A 130 férőhelyes, Bíró Dániel konyhafőnök vezetésével működő bisztró a villásreggelitől kezdve a gyors, ám annál ízletesebb szendvicsen át a kiadós üzleti ebédig minden ínycsiklandó étkezési lehetőséget biztosít, miközben egy igazán szemrevaló enteriőr veszi körül az ide betérőket.

Az ester’s partners belsőépítészeti koncepciója alapján valósult meg ez a modern, városias, mégis bensőséges, Duna ihlette tér, ami elénk tárul, ha betérünk a Zazie-ba.

A hullámzó formák, közösségi és szeparált terek, modern, mégis nyomokban retro jegyeket hordozó stíluselemek vitathatatlanul jól működnek.

Egyik fő burkolatgyártónk, a Mutina Celosia kollekciója is megtalálható az étteremben, ráadásul a kezdeti kényszermegoldás után a helyiség fő design elemévé is vált.

„Tervezői kihívás volt, hogy eltakarjuk a konyhát az étterem arculatához illeszkedő felülettel. Így esett a választásunk erre a különleges, agyagból készült, áttört téglaburkolatra, mely egy meghatározó design elemévé vált az étteremnek, hiszen végighúzódik a teljes belső falfelületen.”– mesélt a kihívásokról Radnóczy Eszter belsőépítész, vezető tervező.  

Gratulálunk az elkészült projekthez és sok sikert kívánunk Bíró Dánielnek és a bisztró teljes csapatának!
Köszönjük a képeket Álovits Bálintnak!

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy ne maradj le a fal- és padlóburkolat & homlokzatburkolat megoldásokról!
Elküldöm
Leiratkozásra bármikor van lehetőség
close-link

Irodánk és bemutatótermünk a mai napon zárva tart.
close-link